Одбележување на 18-ти октоври Европскиот ден за борба против трговијата со луѓе

Донација на заштитна опрема наменета за борбата против трговијата со луѓе како одговор на ситуацијата со КОВИД-19

Обука на обучувачи на тема Примена на новата одредба од Кривичниот законик за неказнување на жртви од трговија со луѓе.

Состанок на Националната комисија за борба против трговија со луѓе и илегална миграција

Донација од ОБСЕ во техничка опрема за Одделот за сузбивање на организиран и сериозен криминал

Прв состанок на Управниот одбор за Проектот на Советот на Европа ”Превенција и борба против трговија со луѓе во Сeверна Македонија”

Средба на координаторите за борба против трговија со луѓе на Северна Македонија и Грција

Во периодот од 26-ти до 28-ми јуни делегација предводена од м-р Магдалена Несторовска одржа работни состаноци со делегација на Република Бугарија предводена од проф. Николај Проданов

Националните координатори за борба против трговија со луѓе во Југоисточна Европа

Продлабочена соработката меѓу националните единици за борба против трговија со луѓе и илегална миграција на Република Србија и Република Сверена Македонија

Најнови статии


Дали ви се допаѓа новата веб-страна? © Kama